Vi fik to europamestre i familien

By | 19. februar 2017

Den 14. og 15. oktober, 2016 deltog familien i det internationale kampsportstævne Euro Mulimpia i Køln i Tyskland.

Ved stævnet blev der afholdt de åbne europamesterskaber i Taekwondo, Karate, Kung Fu, Haidong Gumdo og Hapkido, så der var folk fra hele verden repræsenteret.

Ovenfor ses et billede Haidong Gumdo undervisningen. Denne kampsport er ikke så kendt i offentligheden, men i Køln var den rigtig godt repræsenteret.

Det schweiziske landshold var flot repræsenteret. Som sædvanlig, fristes man til at sige, så tog de rigtig mange medaljer med hjem.

Arthur fik en guld og bronzemedalje i de to discipliner, han deltog i. Guldet blev vundet i teknisk optræden for børn under 15 år, hvilket var meget imponerende det store felt taget i betragtning. Men Arthur har arbejdet intenst med de tekniske fremvisninger sammen med Master Lee. Derudover fik han en ærespokal for sin ekstraordinære performance.

Gustav fik også en ærespokal for sin dobbelt fremvisning sammen med Mikhail i disciplinen, hvor de konkurrerede mod 12 andre teams, hvoraf størstedelen var voksne.

I individuel teknisk opvisning samt paper-cut vandt Gustav sølv. Så i alt blev det til én guld og to sølvmedaljer. Så nu kan Gustav kalde sig både verdensmester og europamester i Haidong Gumdo.

Her ses de to nye europamestre sammen med deres meget stolte far!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *